Activiteiten

VAN PEPERZEEL LICHTJESLOOP

vrijdag 9 maart

Roparunteam Lelystad organiseert op vrijdag 9 maart de Van Peperzeel Lichtjesloop op en rond de atletiekbaan van AV Spirit. Iedereen die van hardlopen of wandelen houdt, kan meedoen. Voor de jongste lopers start om 19.15 uur de 800 meterloop. Om 19.30 starten de 4, 8 en 12 kilometerlopers. De loop gaat over een sfeervol verlicht parcours van 4 kilometer rond sportpark Langezand.

Inschrijven voor alle afstanden kan vanaf 18.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro en komt geheel ten goede aan de goede doelen van de Roparun. Lopers krijgen glow-in-the-dark bandjes en mogen in verlicht tenue de sfeervol verlichte baan op.

En ook voor de niet-lopers is er genoeg te doen. De kantine van AV Spirit is open, en uiteraard wordt de inwendig mens niet vergeten. Monibarista is er met heerlijke koffie en Lenja bakt haar geweldige crepes.

SVOL CITY RUN

donderdag 29 maart

Op 29 maart 2018, de (witte) donderdag voor Pasen, doen alle eerste en tweede klassen leerlingen van de SVOL (Rietlanden, SGL en ISG-Arcus) mee aan een Run-Bike-Run door Lelystad, vergelijkbaar met en in de sfeer van de grote Roparun. Het traject is ongeveer 9 km lang en komt langs alle drie de scholen. De start en finish is op het Agorahof, waar de meeste activiteiten plaatsvinden.

Vanzelfsprekend is dit dé plek voor (groot)ouders, vrienden en bekenden om de leerlingen toe te juichen en vooral ook aan te moedigen. Een DJ zal het Agorahof ook nog van sfeer voorzien.