Activiteiten

SVOL CITY RUN 2019

donderdag 11 april 2019

De 3 scholenloop is een sponsorloop voor ons goede doel Roparun. De 3 scholenloop is een route van 9,2 kilometer, die langs alle 3 de scholen en het stadhuisplein loopt.

Leerlingen uit groep 1 van alle 3 de scholen (SGL, Rietlanden en ISG-Arcus) die onder het SVOL bestuur vallen doen mee. Van de Rietlanden doet ook groep 2 mee. Leerlingen uit hogere groepen, ouders en leerkrachten kunnen op vrijwillige basis aansluiten.

Er wordt deelgenomen in teams. Een team bestaat uit 4 deelnemers (team kan bestaan uit leerlingen maar ook leerlingen/ouders/ouderraad/in de mix…) De samenstelling bestaat uit 2 fietsers + 2 lopers. Men loopt in het run-bike-run systeem.

Op de 3 scholen start de loop gelijktijdig. De teams lopen het hele parcours en komen dus langs alle 3 de scholen. Op de route en bij iedere school is een stempelpost om de groep af te stempelen. Iedere school heeft zijn eigen kleur: Rood: ISG-Arcus; Blauw: Rietlanden en Groen SGL. Bij de start krijgt ieder een bidon als aandenken aan het evenement.

Het stadhuisplein wordt de plek van waaruit de Centrale presentatie plaats gaat vinden, welke op alles 3 de scholen te horen zal zijn. Ook nodigen we alle ouders en anderen uit om naar het stadhuisplein te komen om de kinderen – die daar allemaal langs komen – aan te moedigen. We zorgen daar voor een grote doorkomstboog, een DJ en gezelligheid