Benefietvoorstelling
Theatergroep Droog

6, 7 & 8 september 2019

Avondvoorstellingen op 6 & 7 september €50,-
High-tea op 8 september €30,- 

Als onderdeel van onze fundraisingacties willen we op 6-7-8 september 2019 een toneelvoorstelling met en tijdens een diner (6 en 7 september) of high-tea (8 september organiseren. Het gaat om de Toneelvoorstelling  ‘Nu even wel/Nu even niet’ van Maria Goos door theatergroep Droog. Deze voorstelling is een samenvoeging van twee korte toneelstukken van Maria Goos, ´Nu even wel´ en ´Nu even niet´. `Nu even niet´ gaat over vier vrienden, waarvan een aan kanker overlijdt. ´Nu even wel´ speelt een jaar later en gaat over de vrouw van de overleden vriend en zijn minnares. n de voorstelling zijn de scenes uit de twee stukken in elkaar verweven. Beide stukken spelen in een restaurant. Voor deze voorstelling wordt de boerderij van Boerkok omgebouwd tot een restaurant, waar de toeschouwers aan tafels zitten. Boerkok zorgt voor een voortreffelijke maaltijd met streekproducten. De acteurs spelen aan twee tafels tussen het publiek in. Op deze manier kan het publiek zich onderdeel van het stuk voelen.

In totaal zijn er voor de diners 160 (80 per avond) en voor de high-tea 80 kaarten beschikbaar. Een dinerkaart gaat € 50,- kosten, incl. 1 consumptie, en een kaart voor de high-tea € 30,–, uiteraard inclusief koffie/thee.

Locatie

De benefietvoorstelling vindt plaats in Boerkok Lelystad aan de Emoeweg 4, 8218 PC Lelystad.  Aanvang van de avondvoorstelling 18.30 uur, zaal open om 18.00 ; de middagvoorstelling begint om 13.00 uur, zaal open om 12.30 uur.

Meer weten over Theatergroep Droog? Bekijk de website >

Kaarten bestellen

Type ticket Prijs Aantal In winkelwagen
Avondvoorstelling // Vrijdag 6 september € 50
Bestellen
Avondvoorstelling // Zaterdag 7 september € 50
Bestellen
High-tea // Zondag 8 september € 30
Bestellen

Video’s & foto’s