PROMSCONCERT
THE MARTIN MANS BAND, JAN VAYNE & ERNST DANIËL SMID

VRIJDAG 21 APRIL

Voorverkoop €15,-
Deurverkoop €17,50 

Op vrijdag 21 april organiseert het Lelystadse Roparunteam in samenwerking met The Martin Mans Band een bijzonder concert in congrescentrum De Pijler. Ernst Daniël Smid, Martin Mans & Band en Jan Vayne verzorgen belangeloos een fantastisch muzikaal evenement.

Het jonge talent van The Martin Mans Band brengt een breed repertoire van passievolle pop en rock tot sfeervolle klassieke muziek met fantastische instrumenten en zang. Naast The Martin Mans Band treden ook pianovirtuoos Jan Vayne en zanger Ernst Daniël Smid deze avond op. Dé kans om op één avond van al deze geweldige artiesten te genieten en tegelijkertijd het goed doel te steunen!

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Roparun. De doelen waaraan de Roparun de opbrengst besteedt hebben één ding gemeen: ondersteunen van mensen die getroffen zijn door kanker, zowel tijdens de ziekteperiode of als er geen uitzicht op verder leven meer is.

Locatie

Het PROMSconcert vindt plaats in congrescentrum De Pijler in Lelystad, dat de locatie belangeloos ter beschikking stelt. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.

Congrescentrum De Pijler
Ketelmeerstraat 90
8226 ER Lelystad

Kaarten bestellen

Evenement sponsor