25 maart Roparun RPM Marathon

Roparunteam Lelystad organiseert op zaterdag 25 maart samen met Fitland Lelystad een RPM Marathon. Gedurende vier uur kunnen fietsers het uiterste uit zichzelf halen en met een intensieve sportieve prestatie bijdragen aan de goede doelen van de Roparun; ondersteunen van mensen die getroffen zijn door kanker, zowel tijdens de ziekteperiode of als er geen uitzicht op verder leven meer is.

Deelnemers betalen voor hun deelname; zij kunnen dit individueel meedoen voor de volledige 4 uur, voor een deel van de tijd, of in een teamverband van 2,3 of 4 deelnemers waarbij men de prestatietijd en de kosten deelt. Voor de hele marathon bedraagt de deelname € 40,- per fiets, voor deelname aan een gedeelte van de marathon bedraagt de bijdrage 10 euro per uur.  Bij individuele opgave voor minder dan 4 uur worden deelnemers in een team ingedeeld.

De marathon wordt gehouden in de Lelystadse vestiging van Fitland aan de Badhuisweg op zaterdag 25 maart tussen 9 en 13 uur. Aanmelden kan info@roparunteamlelystad of via deze site onder het kopje activiteiten.