KFC Lelystad ook in 2020 hoofdsponsor Roparunteam Lelystad

KFC Lelystad is in 2019/2020 voor het vierde jaar hoofdsponsor van Roparunteam Lelystad. KFC directeur Johan Tijink en teamcaptain Jop Fackeldey ondertekenden op 13 september de sponsorovereenkomst.

Teamcaptain Jop Fackeldey: “ We zijn er trots op dat KFC Lelystad voor het vierde achtereenvolgende jaar ons team wil ondersteunen. Die langjarige verbintenis draagt er toe bij dat medewerkers van KFC Lelystad meer bij de Roparun betrokken raken. Vorig jaar heeft een team van KFC meegelopen met de SVOL cityrun en is Johan ons zelf in Rotterdam komen ophalen. Ook hebben wij al een aantal keren op een medewerkersbijeenkomst het verhaal achter de Roparun mogen vertellen, en je ziet dat dat indruk maakt. Alle, veelal jonge medewerkers van KFC, worden geraakt door de Roparun.”

KFC-directeur Johan Tijink: “De passie van de deelnemers aan de RoPaRun alsmede veel persoonlijke betrokkenheid bij dierbaren met kanker heeft mij doen beseffen dat RoPaRun een geweldig initiatief is. Respect, diep respect heb ik voor “mijn” RoPaRun Team Lelystad”