Mooie opbrengst Roparun 2019

Roparunteam Lelystad heeft dit jaar een opbrengst van 32.830 euro bij elkaar gebracht voor de goede doelen van de Roparun. De totale opbrengst van de Roparun 2019 was ruim 5,6 miljoen euro. Dit bedrag werd tijdens de slotavond op 28 juni bekend gemaakt.

Teamcaptain Jop Fackeldey: “We zijn supertrots op dit mooie bedrag. Met ons hele team hebben we dat ook dit jaar weer via tal van evenementen zoals de snertverkoop op de markt, de lichtjesloop en onze SVOL-cityrun voor elkaar gekregen. Daarnaast hebben weer veel bedrijven de goede doelen van de Roparun gesteund door een deel van onze route te sponsoren. En last but not least, zijn we blij dat KFC ook dit jaar weer onze hoofdsponsor was.”

Roparunteam Lelystad is in januari begonnen met het bij elkaar brengen van geld voor de goede doelen van de Roparun. “De teamleden hebben daarbij ook veel steun gekregen van hun directe omgeving. Veel familie, vrienden en kennissen hebben een donatie op naam van het team overgemaakt. Daar zie je aan dat de betrokkenheid bij de Roparun groot is,”aldus Jop Fackeldey.