Rietvelt Natuurmarathon – Powered by Hanzewerk – start bij Watersportvereniging Het Bovenwater

Op zaterdag 4 mei start de Rietvelt Natuurmarathon – powered by Hanzewerk – bij Watersportvereniging Het Bovenwater te Lelystad. Een prachtige start- en finishlocatie met de benodigde faciliteiten voor de renners, begeleiders en supporters.

De 42 km gaat door de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere en wordt dit jaar voor de 10e keer gehouden. Het draait er bij de Natuurmarathon vooral om dat de deelnemers rust, inspiratie en motivatie voor hun prestatie kunnen opdoen uit de prachtige natuur waar ze door lopen

Deze marathon kan solo of als duo afgelegd worden; loper en fietser verdelen dan de afstand en lopen bij toerbeurt. Aan de natuurmarathon nemen ca. 75 teams deel. De organisatie is in handen van Roparunteam Lelystad. De opbrengst komt volledig ten goede aan de goede doelen van de Roparun.

Ook dit jaar loopt Roparunteam Lelystad vanuit Hamburg naar Rotterdam Het team legt lopend en fietsend meer dan 500 kilometer af. Alle teams worden op Tweede Pinksterdag ingehaald in Rotterdam. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen die zich inzetten voor mensen met kanker, zoals de Stichting Haarwensen en inloophuizen.

De start van de Rietvelt Natuurmarathon – powered by Hanzewerk-  is op 4 mei om 10.00 uur ’s ochtend bij Watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg 15 te Lelystad. (naast camping ’t Oppertje).