Teamleden

Team 197

android-chrome-192x192
Angelique de Jong
android-chrome-192x192
Bart Hoekstra
image1
Désirée Haagmans

Désirée in beeld

Mij mogen inzetten voor het goed doel. Het doel wat mij raaks (moeder genezen, vader heeft kanker). Geld inzamelen voor onderzoeken, zodat mensen een 2e kans krijgen. Een 2e kans die ik zeker heb gekregen en met beide handen heb aangepakt. Nu samen met een geweldig team mogen samenwerken is voor mij het ultieme!

android-chrome-192x192
Frank Donders
Hallo ik ben Frank Donders en ben geënthousiasmeerd door vrienden ik loop voor de eerst keer mee en wil graag een bijdrage leveren aan de mensen die het zwaar hebben met deze ziekte.
Ook mijn ouders zijn overleden aan kanker dus ga ik ervoor. We gaan het als groep maken en halen.
IMG_5483
Gert-Jan Hoogeveen

Gert-Jan in beeld

Mijn naam is Gert-Jan Hogeveen en ik doe al weer voor de 6e keer mee met de Roparun. Vooral omdat ik het mooi vind om sport en goede doelen met elkaar te combineren. Ik heb een super leuke rol in het basiskamp gekregen met een gezellig team dus ik heb er zin in.

 

IMG_5526
Henry van der kamp
8

Henry in beeld

Ik doe dit jaar voor de 5e keer mee. Er is mij destijds gevraagd of ik als chauffeur op de vrachtwagen  mee  wilde doen. Het enthousiaste team heeft er toe geleid dat ik nu ook weer mee ga. Er zit ontzettend veel energie in de teamleden, en dat spreekt me aan. Natuurlijk doe je het ook voor een goed doel. Samen met Arianne verzorgen we de inrichting van de trailer met de  bedden, douche, toilet en dergelijke. Het is voor mij best een zwaar weekend, maar ik besef me dat als je  gezond bent dat er veel mogelijk is.

Knipsel
Irene Gerritzen

Dit jaar mag ik voor de eerste keer meedoen aan de Roparun. Als fietser ben ik onderdeel van dit topteam dat met elkaar geld inzamelt voor dit goede doel. Het geld gaat naar de stichting Roparun die allerlei initiatieven financieel steunt die bijdragen aan het toevoegen van leven aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Zoals velen met mij heb ik dat ook in mijn omgeving meegemaakt en dat motiveert mij nog meer om hier mijn (sportieve) bijdrage aan te leveren.

IMG_2091
Jop Fackeldey
13

Jop in beeld

Ik ga dit jaar voor de 7e keer mee met de Roparun. Het is een virus dat je niet meer loslaat. Vanwege het super team waar ik teamcaptain van mag zijn, vanwege de kameraadschap en vanwege het gezamenlijke avontuur. Maar misschien nog wel veel meer vanwege de gezamenlijke herkenning van dat doel. Ook ik heb een goede vriend verloren aan die vreselijke ziekte kanker. De Roparun betekent echt wat voor mensen in die laatste moeilijke fase in hun leven, en ik ben trots dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.  Want strijden dat doe je samen !

Jasper
Jasper Bok

Jasper in beeld

Voor de 5 keer ga doe ik mee met deze uitdaging. Eerste keer als chauffeur, de jaren erop als loper. Wat een uitdaging elke keer weer. Maanden lang hard trainen, meedoen met activiteiten (en organiseren) en natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het goed doel. Het weekend als een cadeautje voor het harde werk vooraf de Roparun.  Wat fijn dat ik op deze manier mensen met deze ziekte kan helpen, ook al is het een klein beetje, alles beetjes helpen!

janwillemvanderkort
Jan-Willem van der Kort
IMG_2123
Mario Bok
14

Mario in beeld

Dit is mijn vierde keer dat ik mee doe aan de Roparun. Via mijn broer Wim ben ik in 2015 in contact gekomen met dit evenement. Door zijn enthousiaste verhalen en het doel waarvoor dit wordt georganiseerd, heeft mij bijzonder enthousiast gemaakt. Zijn ziekte was destijds mijn extra motivatie. Na twee jaar heb ik even getwijfeld om te stoppen. Maar als je eenmaal door het Roparun “virus” bent besmet is er geen weg meer terug. Ook dit jaar zal ik als loper meegaan. Voor het tweede maal vanuit Hamburg. Een hele opgave maar ik ben er klaar voor!

Michael Sluijmer - Roparunteam Lelystad
Michael Sluijmer

Michael in beeld

Het tweede jaar dat ik deel uitmaak van Team 197, dit jaar ook mee in het basiskamp! Met een fantastische groep mensen zetten we ons in om geld op te halen voor het goede doel, zin in!

foto Miriam
Miriam Ockeloen

Ik ga voor de eerste keer mee met de Roparun en vind het een eer dat ik benaderd ben om mee te gaan als verzorger. In mijn werk als fysio/oedeemtherapeut kom ik dagelijks in aanraking met mensen die worstelen met kanker of met de naweeën van kanker. Omdat ik zelf een fanatieke sporter ben is dit voor mij een mooie combinatie. Mijn steentje bijdragen aan een sportief evenement waarbij we zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

IMG_2095
Peter Dekker
18

Peter in beeld

Roparun 2018. Editie 27. Voor de vierde keer mag ik meedoen met dit fantastische evenement. Fantastisch wat betreft het gemeenschappelijke doel dat je wilt bereiken. En fantastisch wat betreft de teamspirit en de prestaties die door het team worden neergezet. Een bijzondere ervaring.

Hamburg – Rotterdam wordt het dit jaar, een fraaie route. Voorgaande jaren is mij m’n rol als chauffeur goed bevallen en dat ga ik dit jaar weer doen. Want ik vind autorijden wel erg leuk. Dus geen aarzeling, ik doe graag weer mee. Via mijn bemoeienis met het in 2014 gestarte Hospice in Dronten ben ik bekend met de Stichting Roparun. Een club die er mede voor gezorgd heeft dat het Hospice Dronten een hele goede start heeft kunnen maken. Onder het motto “een avontuur voor het leven”  gaan we weer een inspirerende periode in van teamvoorbereiding, fondsenwerving en uiteindelijk een pinksterweekend “Roparunnen 2018”:

Ik heb er zin in!

android-chrome-192x192
Peter Klooster
android-chrome-192x192
Ronald Klooster
android-chrome-192x192
Sent Hoekstra
WIm
Wim Bok

Wim in beeld

Voor de 7e keer mag ik met dit team als loper mijn steentje bijdragen aan het Roparunavontuur. En nog steeds met veel enthousiasme, inzet en energie. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om mensen met kanker te ondersteunen: al ruim vijf jaar knok ik zelf tegen deze ziekte en is de strijd nog niet gestreden. Het blijft fantastisch om met elkaar de uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk geld te genereren en de betrokkenheid van zoveel mensen te ervaren! Uiteindelijk is dat toch het doel waar het om gaat!

IMG_5471
Yannick Breeschoten
android-chrome-192x192
Youri Kielliger