Teamleden

Team 197

Anneke
Anneke van der Zee
1

Vier jaar geleden mocht ik voor het eerst mee in het basiskamp. Daarna ben ik twee jaar als loper mee geweest. En dit jaar ga ik mee als busjesbaas oftewel als teambegeleider. Een nieuwe uitdaging. Meedoen aan het evenement en de activiteiten die we als team zelf organiseren is voor mij zeer waardevol. In deze tijd waarin de zorg steeds meer een business wordt en waarbij het welzijn van de zieke mens steeds meer naar de achtergrond verdwijnt zijn de goede doelen van de Roparun heel belangrijk.

IMG_2085
Arianne van der Kamp
2

Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee met het RopaRun team, dit jaar als loper. Hoe fijn is het om je in te kunnen zetten voor de mensen die het zo nodig hebben, en dan ook nog met een geweldig team! Vorig jaar heb ik gezien hoe indrukwekkend de hele RopaRun is en hoe belangrijk het is om geld op te halen, dus geen twijfel mogelijk: ik ga er weer voor!!

Bas de Reus
Elbert
Elbert Sluijmer
hajedejager
Haje de Jager
6

Dit jaar mag ik voor het eerst deelnemen in het Roparun team. Een ieder krijgt in zijn omgeving helaas te maken met deze vreselijke ziekte, Voor de patiënt en zijn omgeving is het al moeilijk genoeg om met deze indringende gebeurtenis om te gaan. Vechten & overleven, als dat niet meer echt wil zijn steun, een fijne omgeving en liefdevolle mensen om je heen heel belangrijk. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Gezamenlijk met een mooi team zoveel mogelijk geld binnenhalen en een mooie prestatie neerzetten.

henrivandekamp
Henry van der kamp
8
Jasper
Jasper Bok
IMG_2098
Jeanet den Hartog
10

2017 wordt de derde keer dat ik meega. Maar nu als fietser en niet als verzorger. Het zal afzien worden. Maar om op deze manier een steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte, blijft een eer. Dankjewel.

IMG_2091
Jop Fackeldey
13

Ik ga dit jaar voor de 7e keer mee met de Roparun. Het is een virus dat je niet meer loslaat. Vanwege het super team waar ik teamcaptain van mag zijn, vanwege de kameraadschap en vanwege het gezamenlijke avontuur. Maar misschien nog wel veel meer vanwege de gezamenlijke herkenning van dat doel. Ook ik heb een goede vriend verloren aan die vreselijke ziekte kanker. De Roparun betekent echt wat voor mensen in die laatste moeilijke fase in hun leven, en ik ben trots dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.  Want strijden dat doe je samen !

IMG_2123
Mario Bok
14

Dit is mijn derde keer dat ik mee doe aan de Roparun. Via mijn broer Wim ben ik in 2015 in contact gekomen met dit evenement. Door zijn enthousiaste verhalen en het doel waarvoor dit wordt georganiseerd, heeft mij bijzonder enthousiast gemaakt. Zijn ziekte was destijds mijn extra motivatie. Na twee jaar heb ik even getwijfeld om te stoppen. Maar als je eenmaal door het Roparun “virus” bent besmet is er geen weg meer terug. Ook dit jaar zal ik als loper meegaan. Voor het eerst vanuit Hamburg. Een hele opgave maar ik ben er klaar voor!

IMG_2100
Maurice Hop

Vorig jaar ben ik voor de eerste keer meegegaan om het basiskamp te versterken. Wat een geweldige ervaring! Gezelligheid combineren met teamspirit en dat voor het goede doel. Dit jaar mag ik mee als teambegeleider, een andere functie binnen het team maar ook hier heb ik weer enorm veel zin in! Tegenwoordig is kanker een ziekte waarmee veel mensen mee te maken hebben, zelf of één van hun directe naaste. Juist om geld op te halen voor het goede doel, de verhoging van de levenskwaliteit van kankerpatiënten is mij de reden om mee te doen.

IMG_2105
Melinda Naaijen
Menno
Menno Husman
15

Mijn naam is Menno Husman, 43 jaar. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer  deel mogen nemen aan de Roparun. Een fantastisch evenement en wat een sportieve prestatie en een geweldig teamwork! Nog fantastischer is natuurlijk waarvoor we het doen; geld inzamelen voor het goede doel. Uiteraard is er altijd de hoop op genezing, maar als die hoop er helaas niet meer is dan denk ik dat het motto van de Roparun “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” heel mooi is en waard om met elkaar veel geld voor op te halen!

Michael Sluijmer - Roparunteam Lelystad
Michael Sluijmer
miriandierckxsens
Mirian Dierckxsens
16

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dit is het motto van de Roparun en hier sta ik 100% achter. Door het inzamelen van geld, kunnen we het leven van mensen met kanker een beetje dragelijker maken. Graag wil ik mij hiervoor inzetten en zo mijn steentje bijdragen. Dit jaar mag ik voor de tweede keer meedoen aan dit fantastische evenement.

Ik heb er zin in!  Zin in alle sportieve activiteiten met het team en dat we veel geld mogen inzamelen voor het goede doel. Wij  gaan wij er een mooi evenement van maken.

 

IMG_2095
Peter Dekker
18

Roparun 2018. Editie 27. Voor de vierde keer mag ik meedoen met dit fantastische evenement. Fantastisch wat betreft het gemeenschappelijke doel dat je wilt bereiken. En fantastisch wat betreft de teamspirit en de prestaties die door het team worden neergezet. Een bijzondere ervaring.

Hamburg – Rotterdam wordt het dit jaar, een fraaie route. Voorgaande jaren is mij m’n rol als chauffeur goed bevallen en dat ga ik dit jaar weer doen. Want ik vind autorijden wel erg leuk. Dus geen aarzeling, ik doe graag weer mee. Via mijn bemoeienis met het in 2014 gestarte Hospice in Dronten ben ik bekend met de Stichting Roparun. Een club die er mede voor gezorgd heeft dat het Hospice Dronten een hele goede start heeft kunnen maken. Onder het motto “een avontuur voor het leven”  gaan we weer een inspirerende periode in van teamvoorbereiding, fondsenwerving en uiteindelijk een pinksterweekend “Roparunnen 2018”:

Ik heb er zin in!

IMG_2112
Regien van Adrichem
21

Ik ga voor de vierde keer mee met Roparunteam Lelystad. Dit maal als fietser. We vertrekken dit jaar voor de tweede keer uit Hamburg. Net als de voorgaande jaren verheug ik me enorm op de saamhorigheid en de teamspirit die de Roparun geeft. We staan samen voor ons doel om geld in te zamelen om mensen met kanker voor even te laten genieten en hun sores opzij te zetten. Vorig jaar hadden we een prachtige opbrengst van 28.000 euro, en ons streven is dat bedrag in 2018 ten minste te evenaren.

In aanloop naar Pinksteren 2018 organiseren we weer tal van activiteiten om samen dat doel te bereiken. Ook voor een vierde keer is het weer super daar aan te mogen bijdragen!

IMG_2088
Saskia Bonkestooter
22

Afgelopen jaar heb ik het basiskamp vertegenwoordigd en heb ik alvast een kijkje mogen nemen op het parcours als achterfietser. Ik heb een grote passie voor hardlopen en probeer continue voor mezelf nieuwe doelen te stellen, helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Met regelmaat wordt je tegenwoordig in je nabije omgeving geconfronteerd met die vreselijke ziekte kanker en besef je je dat een blakende gezondheid niet vanzelfsprekend is. Het voelt goed om een bijdrage te kunnen leveren aan het fantastische doel achter de Roparun. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit jaar voor het eerst mee mag als loper. Het zal zwaar worden maar denkend aan alle mensen met kanker en hun geliefden…..wat is zwaar? Ik ga ervoor!!

WIm
Wim Bok

Voor de 7e keer mag ik met dit team als loper mijn steentje bijdragen aan het Roparunavontuur. En nog steeds met veel enthousiasme, inzet en energie. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om mensen met kanker te ondersteunen: al ruim vijf jaar knok ik zelf tegen deze ziekte en is de strijd nog niet gestreden. Het blijft fantastisch om met elkaar de uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk geld te genereren en de betrokkenheid van zoveel mensen te ervaren! Uiteindelijk is dat toch het doel waar het om gaat!