Teamleden

Team 197

IMG_5528
Anneke van der Zee
1

Anneke in beeld

Vier jaar geleden mocht ik voor het eerst mee in het basiskamp. Daarna ben ik twee jaar als loper mee geweest. En dit jaar ga ik mee als busjesbaas oftewel als teambegeleider. Een nieuwe uitdaging. Meedoen aan het evenement en de activiteiten die we als team zelf organiseren is voor mij zeer waardevol. In deze tijd waarin de zorg steeds meer een business wordt en waarbij het welzijn van de zieke mens steeds meer naar de achtergrond verdwijnt zijn de goede doelen van de Roparun heel belangrijk.

IMG_2085
Arianne van der Kamp
2

Arianne in beeld

Het vierde jaar dat ik mee ga met ons team. Dit jaar mag ik mee in het basiskamp en verzorg ik samen met mijn teamgenoten uit het basiskamp de catering voor ons team. Want waar druk gesport wordt, moet ook goed worden gegeten en gedronken. En natuurlijk wat mental support om vrolijk met z’n allen over de finish te komen.

Eén van de meest gezellige weekenden van het jaar, als je het mij vraagt. Maar soms ook één van de moeilijkste, want het doel is duidelijk: geld ophalen voor mensen met kanker die een zware strijd leveren. En dat doel blijft belangrijk, daarom zet ik ook dit jaar mijn schouders eronder om dit doel te bereiken.

IMG_5479
Bas de Reus

Bas in beeld

Voor de eerste keer de Roparun lopen! Dat is dit keer het doel, nadat een operatie daar vorig jaar een stokje voor stak… Wat ik gelukkig al wel heb gezien toen tijdens de weg ernaartoe, is dat het een geweldig avontuur is. Wat natuurlijk helpt, is dat we een heel gezellig en gemotiveerd team hebben! Net als veel anderen heb ik ook in mijn directe omgeving te maken gehad met deze ziekte; mooi dus dat ik deze persoonlijke uitdaging kan combineren met bijdragen aan ons gezamenlijke doel!
image1
Désirée Haagmans

Désirée in beeld

Mij mogen inzetten voor het goed doel. Het doel wat mij raaks (moeder genezen, vader heeft kanker). Geld inzamelen voor onderzoeken, zodat mensen een 2e kans krijgen. Een 2e kans die ik zeker heb gekregen en met beide handen heb aangepakt. Nu samen met een geweldig team mogen samenwerken is voor mij het ultieme!

IMG_5483
Gert-Jan Hoogeveen

Gert-Jan in beeld

Mijn naam is Gert-Jan Hogeveen en ik doe al weer voor de 6e keer mee met de Roparun. Vooral omdat ik het mooi vind om sport en goede doelen met elkaar te combineren. Ik heb een super leuke rol in het basiskamp gekregen met een gezellig team dus ik heb er zin in.

 

foto Hans Leferink
Hans Leferink

Naar aanleiding van het enthousiasme van Jop Fackeldey en Elbert Sluijmer heb ik vorig jaar mee mogen doen als verzorger aan dit prachtige evenement met het helaas nog o zo nodige doel.
Ik was erg onder de indruk van de teamprestatie van deze (top)sporters en het gehele team er omheen maar ook van de reacties van mensen aan de kant en op social media! Ik vind het een eer om als fysiotherapeut de sporters te helpen om deze topprestatie weer mogelijk te maken en draag dus dit jaar graag weer mijn steentje bij!

IMG_5526
Henry van der kamp
8

Henry in beeld

Ik doe dit jaar voor de 5e keer mee. Er is mij destijds gevraagd of ik als chauffeur op de vrachtwagen  mee  wilde doen. Het enthousiaste team heeft er toe geleid dat ik nu ook weer mee ga. Er zit ontzettend veel energie in de teamleden, en dat spreekt me aan. Natuurlijk doe je het ook voor een goed doel. Samen met Arianne verzorgen we de inrichting van de trailer met de  bedden, douche, toilet en dergelijke. Het is voor mij best een zwaar weekend, maar ik besef me dat als je  gezond bent dat er veel mogelijk is.

IMG_5508
Herma van den Berg

Herma in beeld

Dit jaar mag ik voor de eerste keer meedoen aan de RoPaRun. Als gepassioneerd hardloper vindt ik het een fantastische uitdaging mijn kilometers te mogen inzetten voor dit goede doel. Het lopen van korte stukken in estafette-vorm over meer dan 500 km is voor mij een nieuw fenomeen binnen de loopsport. Ben daarom ook heel nieuwsgierig hoe dit zal gaan uitpakken!  Met de nodige voorbereiding en een gemotiveerd team voorzien van geweldige ondersteuning kan het haast niet meer fout gaan. Ik kijk erg uit naar het  Pinksterweekend voor de daadwerkelijke uitvoering van de “Run”!

Ben erkentelijk op een ieder die een (financiële)bijdrage heeft geleverd aan ons team om stichting RoPaRun te steunen. Onderzoek naar genezing van kanker gaat gestaag door en gelukkig zijn er vergeleken met vroeger steeds meer mensen die genezen. Maar helaas zijn er nog te veel mensen die de strijd  tegen kanker niet winnen en juist voor hen biedt stichting RoPaRun dan ook speciale zorg voor de laatste moeilijke en verdrietige fase. Vanuit dat oogpunt gezien wens ik een toekomst waarin kanker voor iedereen een te genezen ziekte zal zijn en de RoPaRun wellicht een mooie symbolische loop mag gaan worden.

Jasper
Jasper Bok

Jasper in beeld

Voor de 5 keer ga doe ik mee met deze uitdaging. Eerste keer als chauffeur, de jaren erop als loper. Wat een uitdaging elke keer weer. Maanden lang hard trainen, meedoen met activiteiten (en organiseren) en natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor het goed doel. Het weekend als een cadeautje voor het harde werk vooraf de Roparun.  Wat fijn dat ik op deze manier mensen met deze ziekte kan helpen, ook al is het een klein beetje, alles beetjes helpen!

IMG_5471
Jannick Breeschoten
janwillemvanderkort
Jan-Willem van der Kort
IMG_2098
Jeanet den Hartog
10

Jeanet in beeld

2017 wordt de derde keer dat ik meega. Maar nu als fietser en niet als verzorger. Het zal afzien worden. Maar om op deze manier een steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte, blijft een eer. Dankjewel.

IMG_2091
Jop Fackeldey
13

Jop in beeld

Ik ga dit jaar voor de 7e keer mee met de Roparun. Het is een virus dat je niet meer loslaat. Vanwege het super team waar ik teamcaptain van mag zijn, vanwege de kameraadschap en vanwege het gezamenlijke avontuur. Maar misschien nog wel veel meer vanwege de gezamenlijke herkenning van dat doel. Ook ik heb een goede vriend verloren aan die vreselijke ziekte kanker. De Roparun betekent echt wat voor mensen in die laatste moeilijke fase in hun leven, en ik ben trots dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.  Want strijden dat doe je samen !

IMG_2123
Mario Bok
14

Mario in beeld

Dit is mijn vierde keer dat ik mee doe aan de Roparun. Via mijn broer Wim ben ik in 2015 in contact gekomen met dit evenement. Door zijn enthousiaste verhalen en het doel waarvoor dit wordt georganiseerd, heeft mij bijzonder enthousiast gemaakt. Zijn ziekte was destijds mijn extra motivatie. Na twee jaar heb ik even getwijfeld om te stoppen. Maar als je eenmaal door het Roparun “virus” bent besmet is er geen weg meer terug. Ook dit jaar zal ik als loper meegaan. Voor het tweede maal vanuit Hamburg. Een hele opgave maar ik ben er klaar voor!

IMG_2105
Melinda Ruseler

Melinda in beeld

Trots en blij ben ik om dit jaar voor de vierde keer mee te doen met dit leuke team. Op verschillende manieren heb ik me al ingezet met mijn teammaatjes voor dit goede doel. Als fietser, verzorger in het basiskamp en dit jaar opnieuw als loper. Waar het tijdens de voorbereiding van de loop een aaneenschakeling van sportiviteit en lol is, besef ik me onderweg van Hamburg naar Rotterdam weer waar we voor lopen en dat we nog vele kilometers te gaan hebben. Ik doe dat graag!

Menno
Menno Husman
15

Menno in beeld

Mijn naam is Menno Husman. Dit jaar maak ik voor de 3e maal deel uit van het Roparunteam Lelystad. Na twee jaar in het basiskamp te hebben gezeten mag ik dit jaar mijn steentje bijdragen als loper. Een fantastische uitdaging waar ik hard voor heb getraind om ook daadwerkelijk de eindstreep te halen. Nog fantastischer is natuurlijk waarvoor we het doen; geld inzamelen voor het goede doel. Uiteraard is er altijd de hoop op genezing, maar als die hoop er helaas niet meer is dan denk ik dat het motto van de Roparun “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” heel mooi is en waard om met elkaar veel geld voor op te halen!

Michael Sluijmer - Roparunteam Lelystad
Michael Sluijmer

Michael in beeld

Het tweede jaar dat ik deel uitmaak van Team 197, dit jaar ook mee in het basiskamp! Met een fantastische groep mensen zetten we ons in om geld op te halen voor het goede doel, zin in!

IMG_4480
Michael Ling
miriandierckxsens
Mirian Dierckxsens
16

Mirian in beeld

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dit is het motto van de Roparun en hier sta ik 100% achter. Door het inzamelen van geld, kunnen we het leven van mensen met kanker een beetje dragelijker maken. Graag wil ik mij hiervoor inzetten en zo mijn steentje bijdragen. Dit jaar mag ik voor de tweede keer meedoen aan dit fantastische evenement.

Ik heb er zin in!  Zin in alle sportieve activiteiten met het team en dat we veel geld mogen inzamelen voor het goede doel. Wij  gaan wij er een mooi evenement van maken.

 

IMG_2095
Peter Dekker
18

Peter in beeld

Roparun 2018. Editie 27. Voor de vierde keer mag ik meedoen met dit fantastische evenement. Fantastisch wat betreft het gemeenschappelijke doel dat je wilt bereiken. En fantastisch wat betreft de teamspirit en de prestaties die door het team worden neergezet. Een bijzondere ervaring.

Hamburg – Rotterdam wordt het dit jaar, een fraaie route. Voorgaande jaren is mij m’n rol als chauffeur goed bevallen en dat ga ik dit jaar weer doen. Want ik vind autorijden wel erg leuk. Dus geen aarzeling, ik doe graag weer mee. Via mijn bemoeienis met het in 2014 gestarte Hospice in Dronten ben ik bekend met de Stichting Roparun. Een club die er mede voor gezorgd heeft dat het Hospice Dronten een hele goede start heeft kunnen maken. Onder het motto “een avontuur voor het leven”  gaan we weer een inspirerende periode in van teamvoorbereiding, fondsenwerving en uiteindelijk een pinksterweekend “Roparunnen 2018”:

Ik heb er zin in!

IMG_5519
Peter van den Berg
IMG_2112
Regien van Adrichem
21

Regien in beeld

Ik ga voor de vierde keer mee met Roparunteam Lelystad. Dit maal als fietser. We vertrekken dit jaar voor de tweede keer uit Hamburg. Net als de voorgaande jaren verheug ik me enorm op de saamhorigheid en de teamspirit die de Roparun geeft. We staan samen voor ons doel om geld in te zamelen om mensen met kanker voor even te laten genieten en hun sores opzij te zetten. Vorig jaar hadden we een prachtige opbrengst van 28.000 euro, en ons streven is dat bedrag in 2018 ten minste te evenaren.

In aanloop naar Pinksteren 2018 organiseren we weer tal van activiteiten om samen dat doel te bereiken. Ook voor een vierde keer is het weer super daar aan te mogen bijdragen!

IMG_5488
Saskia Bonkestooter
22

Saskia in beeld

Afgelopen jaar heb ik het basiskamp vertegenwoordigd en heb ik alvast een kijkje mogen nemen op het parcours als achterfietser. Ik heb een grote passie voor hardlopen en probeer continue voor mezelf nieuwe doelen te stellen, helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Met regelmaat wordt je tegenwoordig in je nabije omgeving geconfronteerd met die vreselijke ziekte kanker en besef je je dat een blakende gezondheid niet vanzelfsprekend is. Het voelt goed om een bijdrage te kunnen leveren aan het fantastische doel achter de Roparun. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit jaar voor het eerst mee mag als loper. Het zal zwaar worden maar denkend aan alle mensen met kanker en hun geliefden…..wat is zwaar? Ik ga ervoor!!

WIm
Wim Bok

Wim in beeld

Voor de 7e keer mag ik met dit team als loper mijn steentje bijdragen aan het Roparunavontuur. En nog steeds met veel enthousiasme, inzet en energie. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om mensen met kanker te ondersteunen: al ruim vijf jaar knok ik zelf tegen deze ziekte en is de strijd nog niet gestreden. Het blijft fantastisch om met elkaar de uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk geld te genereren en de betrokkenheid van zoveel mensen te ervaren! Uiteindelijk is dat toch het doel waar het om gaat!