Nieuw: De SlooOW kidsrun op zaterdag 4 september!

De SlooOW Natuurmarathon krijgt een klein broertje of zusje: de kidsrun. Maar wel hetzelfde mooie concept: sporten in een fantastische omgeving. En uiteraard, op maat voor de mini-sporters. Voor deze mini-versie is – voorafgaand aan de SlooOW Natuurmarathon – een mooi parcours van 800 meter gemaakt. Kids in de leeftijd van 7-12 jaar (basisschoolleeftijd) zijn van harte welkom. Ook hiervoor kun je je inschrijven via de roparun-pagina, maar inschrijven ter plekke kan ook. Dat kan op de locatie,  watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ‘t Oppertje), vanaf 9.00u tot aan de start om 9.45. Het inschrijfgeld bedraagt € 5 euro per deelnemer. En ook deze opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel. En….natuurlijk krijgen alle deelnemers na afloop een mooie medaille.

Ook voor de SlooOW natuurmarathon zelf, ook op zaterdag 4 september, kunnen deelnemers zich nog steeds zowel als solo of als duo in een run-bike-run modes opgeven. De solo-loper zorgt zelf voor een persoonlijke verzorger op de fiets en bij een duo verdelen de loper en fietser bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers.

Al met al levert dit een gemêleerd gezelschap op bij de start om 10.15 uur ‘s ochtends bij watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ‘t Oppertje).   Deze vereniging stelt opnieuw haar faciliteiten zoals kantine, sanitair en douchegelegenheid, maar ook de inzet van vrijwilligers belangeloos ter beschikking.

Uiteraard worden de RIVM-voorschriften nauwkeurig gevolgd en zorgen we voor een veilige loop.De kosten voor deelname aan de SlooOW Natuurmarathon zijn € 27,50 per team (sololoper + begeleider of duo ) inclusief lunch. De inschrijving vindt uitsluitend plaats via het bijgevoegde formulier op de website en is mogelijk tot de dag van de loop. De opbrengst komt uiteraard volledig ten goede aan de Stichting Roparun.

We hopen op een grote opkomst….uiteraard voor ons goede doel: die kankerpatiënten waarvoor geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd, maar waarvoor wij juist in die fase wat willen betekenen.

Meer informatie is te vinden op https://slooownatuurmarathon.nl/ en op http://roparunteamlelystad.nl/activiteiten-2/