We gaan van start !

De Roparun 2020 kon zoals bekend door Corona helaas niet doorgaan. En 2021 ook niet zoals we gewend waren. Maar nog een jaar geen Roparun…dat kon niet. De fysieke editie van Roparun 2021 verschoof dus van het Pinksterweekend naar het weekend van 2 en 3 oktober. Dit betekent dat de dertigste editie van de Roparun, de jubileumeditie, eenmalig in een aangepaste vorm plaatsvindt. Zo zijn de start én finish op het Pinkpopterrein in Landgraaf en blijft de gehele Roparun in Zuid-Nederland. Omdat deze aangepaste vorm van de Roparun (maar) uit twee dagen bestaat, kent de route een afstand van zo’n driehonderd kilometer. Het startschot klinkt op zaterdag 2 oktober.

Het is dus bijna zover. De boodschappen zijn besteld, met dank aan Plus-Postma, de busjes gereserveerd, met dank aan Bochane en de teamleden getraind. Wij starten zaterdag om 12.10 u en hopen zondag rond 15.30 u weer op het finishterrein te zijn. Na de gezamenlijke afsluiting met de andere 185 teams om 18.00u gaan we terug naar ons mobiele basiskamp in Asten.Want daar staat ons ons rijdend hotel, een mooie klassieke Pieterbilt truck, waarbij de oplegger met 16 stapelbedden, een douche en een toilet steeds een welkome thuisbasis blijkt.

Wie weet komen we  je tegen in Brabant en Limburg komend weekend. De koffie staat dag en nacht klaar…. Wil je ons ondertussen een steuntje in de rug geven: Doneren voor deze run kan makkelijk via:https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/197 .