ONZE SPONSOREN

Om van de Roparun een succes te maken kunnen we niet zonder sponsors. Hoe minder het Roparunteam Lelystad uitgeeft aan transport, kleding, voeding en andere materialen, hoe meer geld overblijft voor kankerpatiƫnten.

HOOFDSPONSOREN

KFC LELYSTAD

KFC Lelystad, gevestigd onderaan de afrit van de A6, wil met de hoofdsponsoring haar betrokkenheid tonen bij de goede doelen van de Roparun. KFC is enthousiast over de Roparun omdat het sponsorgeld direct en lokaal besteed wordt aan concrete en kleinschalige doelen.
Suppliers

Kampstaal

Vervoer en mobiel hotel onderweg

“Ik moet er niet aan denken om dat stuk te lopen, maar ik vind vrachtwagen rijden prachtig. We bieden dan ook met veel plezier het team onderdak in het mobiele Roparun hotel.”

Marketingbureau Sluijmer Multimedia

Sluijmer Multimedia

Digitale communicatie & webdevelopment

“Vanuit Sluijmer Multimedia proberen wij stichtingen en goede doelen te ondersteunen in hun online marketing. Een prachtig evenement zoals de Roparun helpen wij graag.”

Bochane

Ter beschikking stellen van de teambusjes tijdens de Roparun

Plus Postma, Botter

Ter beschikking stellen alle etenswaren voor het hele team tijdens het Roparunweekend. Alle boodschappen voor de het ontbijt, de lunch, de warme maaltijd en de tussendoortjes worden geschonken.

De Rede

Sponsoring van het slotdiner & terugkombijeenkomst na de Roparun.

Partyrent Flevoland

Verzorgen interieur (tafels en stoelen) van ons rijdend hotel.

1-2-3 Machineverhuur

Verzorgen van het sanitair (douche en toilet) van ons rijdend hotel.

SlooOW

Hoofdsponsor en naamgever aan de SlooOW Natuurmarathon

WORDT OOK SPONSOR

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun kunnen we niet zonder sponsoren. Hoe minder Roparunteam Lelystad uitgeeft aan vervoer, kleding, voeding en de organisatie van activiteiten, hoe meer geld er overblijft om de levenskwaliteit van mensen met kanker te verbeteren.

U kunt Roparunteam Lelystad sponsoren met een financiƫle bijdrage of in natura. Voor de mogelijkheden klik hiernaast.